azral's FotoPage

By: azral larza

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]
Monday, 27-Nov-2006 03:12 Email | Share | | Bookmark
kenduri kawen baiti

 
 
 
View all 14 photos...


Monday, 21-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
kenduri kawin shahren, nazib n poksyeikh

 
 
 
View all 11 photos...


Sunday, 20-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
hang out kat hartamas and mamak p9

 
 
 
View all 12 photos...


Wednesday, 2-Mar-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
Ziarah ke Hospital Putrajaya pada masa Hadiyatul sakit

 
 
 
View all 6 photos...


Monday, 3-Jan-2005 00:00 Email | Share | | Bookmark
upacara potong kek dan hadiah fauzi..

 
 
 
View all 24 photos...
Assalamualaikum n salam sejahtera...

buat kengkawan yang tak dapat hadir kenduri fauzi.. ade sedikit images yang aku amik malam semalam.. aku datang malam.. sebab ada hal siang tuh... dapatlah tengok upacara potong kek kat umah dia semalam.. oklah.. nampak mesra sekali biler suap menyuapkan pulut kuning tuh... kwang3x... emm bagi yang kongsi hadiah tu.. nilah gambar2 yang aku amik sekali ngan balutan dan kad nye.. adelah dalam sepuluh orang... tq so much for your participation... btw, aku dah stop jadi collector for wedding fund.. kena sub kat orang lain pulak... audit kalau tengok pun leh query asyik kontraktor yang sama... kwang3x,.....


[<<  <  [1]  2  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net